Despre noi

Biscuiții Biscottini sunt pregătiți cu dragoste!


Misiunea noastră este să creăm biscuiți doar din produse naturale și calitative care să satisfacă nevoile oamenilor, indiferent de tipologia acestora. Produsele noastre îmbină tradiția cu cerințele din ziua de azi – o strălucire ambalajului dar păstrând binecunoscutul gust al biscuiților de casă.

Control

Controlul strict în fiecare etapă a producției Biscottini asigură cea mai înaltă calitate și gust excelent al produsului nostru.

Naturalețe

Pentru a crea gustul și gustul perfect al biscuiților, folosim numai ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.

Siguranță

A fost introdus un sistem la locurile de producție care asigură un control complet al calității producției, depozitării și vânzării.

Ce facem?

Controlul strict al calității ne ajută să creăm Biscuiți delicioși. Folosim cele mai bune ingrediente și obținem gustul uimitor al Biscuiților, care a fost confirmat în repetate rânduri la degustări, de către consumatori.

Misiunea noastră

Ne străduim cu drag să creăm în mod obiectiv cel mai bun produs de pe piață în segmentul Biscuiților, să dezvoltăm industria de cofetărie și economia țării în ansamblu prin formarea de noi standarde de calitate.

Scopul nostru

Dezvoltând rețete unice și implementând propriile standarde de calitate, ne străduim să satisfacem așteptările consumatorilor. În viitor, acest lucru ne va permite să devenim legislatorii standardelor.

De ce noi ?

Echipă profesionistă, formarea continuă a personalului, aproape de exigențele consumatorilor, ne-a definit un producător de biscuiți și grisine, apreciat de mulți consumatori din Moldova și România, Germania.

Biscotine folosește în procesul de producție, utilaje de înaltă tehnologie, de calitate excelentă, construite de cei mai importanți producători de utilaje alimentare din Europa. Rețetele Biscottini includ ingrediente de înaltă calitate, naturale, cum ar fi untul și uleiul de măsline.

Gustul născut din calitate. Secretul principal al gustului unic al Biscuiților noastre – compoziția sa. Folosim ingrediente naturale. Compania furnizează produse la comandă de la fiecare client direct de la transportor, astfel încât clienții și, în consecință, consumatorii să obțină produse proaspete și de înaltă calitate. Încercați – vă va plăcea!

Partenerii noștri