Cei mai gustoși biscuiți din Republica Moldova

Biscuiți Biscottini: naturali, sănătoși, siguri și echilibrați nutritional, fără conservanți, înlocuitori și coloranți

Heading title icon

Grisine clasice

Grisine clasice

Grisine clasice – fără ierburi, plante și semințe, pe bază de ulei de masline, crocante, cu gust delicios, cu un aspect neuniform. Se asociază cu diferite supe-crem, prosciutto crudo, cașcaval, un bun înlocuitor al pâinii.

Grisine cu roșii și oregano

Grisine cu roșii și oregano

Grisine pe bază de ulei de măsline, cu roșii uscate și frunze de oregano, crocante, delicioase datorită ingredientelor îmbinate armonios, aromei bogate de roșii uscate și completată cu oregano. Au un aspect neuniform, cu mici fărâme de roșii uscate. Se asociază cu vinul sec atât roșu cât și alb.

Grisine cu rozmarin

Grisine cu rozmarin

Grisine pe bază de ulei de măsline, cu frunze de plante de rozmarin, crocante, delicioase datorită aromei intense a rozmarinului. Au un aspect neuniform cu mici fărâme de frunze. Se asociază cu vinul sec atât roșu cât și alb.

Grisine cu semințe de mac

Grisine cu semințe de mac

Grisine pe bază de ulei de măsline, cu semințe de mac. Au un aspect neuniform și semințele de mac vizive pe exterior cât și în interior. Se asociază cu supe-crem și diferite tipuri de salam și cașcaval.

NOI FACEM OAMENII FERICIȚI

Dragoste & Biscuiți


Am creat multe rețete de Biscuiți și Grisine, astfel încât fiecare consumator să găsească gustul potrivit pentru el, să descopere profunzimea și bogăția gustului obținut doar din ingrediente naturale.

MAI MULT

Articole noi

Compania lucrează în mod constant pentru dezvoltarea de noi tehnologii, care vor permite crearea noilor tipuri de produse care să răspundă cerințelor pieței.

Heading title icon

Vișinică

Vișinică

Biscuiți din aluat fraged, cu umplutură de magiun din vişină. Au suprafață ornamentată și decorată cu zahăr pudră.

Romanița cu magiun

Romanița cu magiun

Biscuiți din aluat fraged, pe bază de unt din lapte de vaci cu umplutură de magiun din vişină. Doi biscuiți cu apect de floare și magiun în mijloc.

Căpșunică

Căpșunică

Biscuiți din aluat fraged, cu umplutură de magiun din căpșuni. Au suprafață ornamentată și decorată cu zahăr pudră.

Nucușoare

Nucușoare

Biscuiți din aluat fraged, cu umplutură de lapte condensat fiert. Au aspect de nuci și gustul delicios de traditionalul lapte condensat. Toate ingredientele sunt recepționate si inspectate conform facturilor, certificatelor de calitate, conformitate inonsivitate cu termenul de valabilitate in vigoare.

Ce spun clienții

Heading title icon

Din blogul nostru

Principalul capital al companiei noastre este oamenii. Succesul angajatului este succesul companiei!

Heading title icon