Cei mai gustoși biscuiți din Republica Moldova

Biscuiți Biscottini: naturali, sănătoși, siguri și echilibrați nutritional, fără conservanți, înlocuitori și coloranți

Heading title icon

Grisine

Grisine

Grisine – fără ierburi, plante și semințe, pe bază de ulei de măsline, crocante, cu gust delicios, cu un aspect neuniform. Se asociază cu diferite supe crem, prosciutto crudo, cașcaval, un bun înlocuitor al pâinii.

Grisine cu roșii și oregano

Grisine cu roșii și oregano

O gustare excelentă, delicioasă și ușoară ce poate fi servită la birou, la școală sau pur și simplu în intimitatea casei. Crocante și pline de gust , pot fi savurate ca atare sau alături de diverse sosuri sau paste pentru o experiență culinară remarcabilă.

Grisine cu rozmarin

Grisine cu rozmarin

Grisine cu un adaos de ulei de măsline, cu frunze de plante de rozmarin, crocante, delicioase datorită aromei intense a rozmarinului. Au un aspect neuniform cu mici fărâme de frunze.                Se asociază cu vinul sec atât roșu cât și alb.

Grisine cu semințe de mac

Grisine cu semințe de mac

Grisinele cu semințe de mac sunt crocante și  îmbogățite cu aroma subtilă a semințelor de mac. Fiecare mușcătură devine o experiență crocantă și plină de savoare, datorită texturii lor fine și semințelor de mac pe suprafața lor. Aceste grisine reprezintă un acompaniament perfect pentru diverse mâncăruri sau pot fi savurate pur și simplu ca o gustare rafinată și hrănitoare

NOI FACEM OAMENII FERICIȚI

Dragoste & Biscuiți


Am creat multe rețete de Biscuiți și Grisine, astfel încât fiecare consumator să găsească gustul potrivit pentru el, să descopere profunzimea și bogăția gustului obținut doar din ingrediente naturale.

MAI MULT

Articole noi

Compania lucrează în mod constant pentru dezvoltarea de noi tehnologii, care vor permite crearea noilor tipuri de produse care să răspundă cerințelor pieței.

Heading title icon

Vișinică

Vișinică

Biscuiți din aluat fraged, cu umplutură de magiun din vişină. Au suprafață ornamentată și decorată cu zahăr pudră.

Romanița cu magiun

Romanița cu magiun

Biscuiți din aluat fraged, pe bază de unt din lapte de vaci cu umplutură de magiun din vişină. Doi biscuiți cu apect de floare și magiun în mijloc.

Biscuiți Căpșunică

Biscuiți Căpșunică

O combinație delicioasă între textura fragedă a biscuiților și dulceața proaspătă a gemului de căpșuni.

Nucușoare

Nucușoare

Biscuiți din aluat fraged, cu umplutură de lapte condensat fiert. Au aspect de nuci și gustul delicios de traditionalul lapte condensat.

Ce spun clienții

Heading title icon

Din blogul nostru

Principalul capital al companiei noastre este oamenii. Succesul angajatului este succesul companiei!

Heading title icon